We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Roman​ç​a a les b​è​sties

by Enze

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €4 EUR  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 97 thebravesrecords releases available on Bandcamp and save 90%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Caelum Invictus, NERVO, Intervalos, Impure, POST PANDEMIC SAMPLE, A Través Del Fuego, Disco del Año, Amapolas (Satori B Sides), and 89 more. , and , .

  Excludes supporter-only releases.

  Purchasable with gift card

    €36.10 EUR or more (90% OFF)

   

 • LP 12" Marbled
  Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Romança a les bèsties via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
2.
Mortalla 04:21
Que perquè entenguéssiu tot aquest dolor tot el que sentia Vaig haver d’assumir que la ràbia se’m menja i desperto i no miro enrere Que la ràbia m’ofega però ho encaro. Ho encaro amb ulls de sordera. I ho sento per tu. Tu mama que m’has donat tant, de veritat que ho sento, jo també vull que acabi ja. I perdo aquesta batalla. Se’m menja. Hi penso, amb la mortalla. I perdo aquesta batalla. M’ofego. Per fi em vesteixo amb la mortalla. És la meva ensenya. És el meu camí. És a la meva lluita. On hi ha el risc de patir. Per l’avorriment. El no saber on anar. El que em malbarata, m’instiga a bramar. Què he de fer?
3.
Doctrines 03:46
Trenca ja aquest mirall, reflex deforma del teu passat. Trenca ja tots els lligams, que t’encadenen. Voldria perdre’m per oblidar. Per retrobar-me en el present. Voldria perdre’m per canviar tots aquells rius de sang, tots aquells cants. Ja no pots veure, doncs, L’essència en als errors. Com vols que l’ànima no es perdi entre els matolls. Vèncer, enganya’t, Destaca, menysprea’t. Podreix-te i crucifica’t, per sobreviure. “Llueix-te” “Colonitza” Són els càntics del nou món. Ja cau. Ja s’ensorra. Ja cau. Ja s’ensorra. Tanca les negres portes. Canta, canta i rebel·la’t. Tindràs molt temps per lluitar. Tindràs molt temps per canviar. El què has après és trencar. Aquest mirall del passat. Voldria perdre’m per canviar tots aquells rius de sang, tots aquells cants. Trenca ja aquest mirall, reflex deforma del teu passat. Tanca-ho
4.
M’enlluerna la claror. Dins la caverna hi ha un mur de pedres construït per enzes. Digue’ns tu deseixit, com ho hem de fer? Per seguir. Per saber. Aprendre a ser lliures. Persuadir la seva ment sense preocupar-se. Perseguir. Per saber. Trencar les cadenes que ens tenen aquí fermats. Sentiu el trist cant d’una ondina? Doncs l’hi han prohibit cantar. Ja no es pot expressar. I, on és aquest déu tant preocupat? Massa pregàries, masses mortes a l’atzar. Un altre heretge; sal i flagell. Flors i violència, no hi ha esperança. Flors i violes, i una fal·làcia. I un déu despreocupat observa i pensa en la desgràcia, en que no hi ha humanitat. Qui s’apodera d’aquests pensaments? Digue’ns tu deseixit, com ho hem de fer? Per seguir. Per saber. persuadir Persuadir la seva ment.
5.
Al meu cenotafi no hi ha cos, resta al més enllà. No hi ha epitafi. Què importa? Ara ja tot és en va. Sí, s’acosta el final. No, no ho podré canviar. Ja no et podré cantar si em sento banal. Mor, mor la ràbia. Dintre és buit. Al ventre cohibit.
6.
Quan desperti d'aquest somni on no em calgui més patir, quan abandoni aquest camí que no portava enlloc, enlloc! Cansat de ser invisible als ulls del món, no m'acostumo a entendre què hi faig aquí tant sol Si tot això s'acaba perquè no hi ha res que em mou, penso enfonsar-me. Ja noto l'aigua al coll. Encaro el destí imminent. Es respira trista esperança. Estenc la mà, no arribo a la corda. Cauré en un son profund, no noto els peus a terra, el fred m'abraça. Cansat de les penombres, sense la llum del sol. Lligat sempre dels turmells, ara m'escanya el coll. Cavant la meva tomba al fons del teu cor, ja no et guardo, no et guardo cap rancor. Mor, mor la trista esperança. Mor, mor la trista esperança. Fort, com el cor que batega, són cadascun dels seus passos, és la mort que s'acosta, és la llum que s'apaga. Mort

credits

released March 2, 2020

Recorded and mixed by Javi Félez at Moontower Studios.
Mastered by Brad Boatright, Audiosiege Sonic Engineering.

Co editado por:
The Braves records
CGTH Records
Seitan's hell bike punks
La Purga records
La SOJA

license

all rights reserved

tags

about

thebravesrecords AL, Spain

AS BRAVE AS YOU. Los Bravos Iglesia. Sello independiente desde 2014.

contact / help

Contact thebravesrecords

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Romança a les bèsties, you may also like: